[1] | 空の青海のあをさんからのコメント(2015年06月04日 06時10分24秒 ) | パスワード |
Cracking Eggs on the Side of a Bowl
玉子はボウルの縁では割るな、だって。
平たい所で割れ、って。
殻が混じっちゃうからね。
1番良いのは小さいボウルに割ってから大きいボウルに移せ、って。
そんなんプロの世界の話でしょ。
主婦はそこまではやらないな。
Crack eggs on a flat surface, not the side of a bowl, to prevent eggshells from landing in your food. Also, crack eggs into a small bowl before adding them to whatever you’re making, so you can scoop out any rogue pieces of shell.
[2] | 空の青海のあをさんからのコメント(2015年06月04日 06時35分11秒 ) | パスワード |
Dropping Eggs in Boiling Water
玉子は熱湯の中に入れるな、って。
火傷するし殻が割れるし。
冷たい水から茹でろ、って。
茹で過ぎると 硫黄の臭いがするって。
へ〜
知らなかった。気付かなかった。
玉子だから硫黄臭がしてフツーだと思ってた。
茹であがったら冷たい水に入れろって。これはやってたけど。
Don’t add eggs to a pot of boiling water; you’ll end up burning your fingers, cracking the egg, or both. Start the eggs in cold water, and bring to a boil. Turn off the heat and let the eggs sit for 10 minutes (about 5 minutes for a runny yolk) in the hot water. Overcooking eggs will result in a sulfurous smell. Then plunge into an ice bath with cold water running over the top to completely stop the cooking process.
[3] | 空の青海のあをさんからのコメント(2015年08月13日 08時34分11秒 ) | パスワード |
http://www.msn.com/en-us/foodanddrink/cookingschool/save-dollar500-a-year-with-these-15-food-storage-hacks/ss-AAdtooE?ocid=UP97DHP
野菜の扱い方
【 彦島で熱く語る!!一覧に戻る 】 |
|
◇Copyright(C) 2000 c-radio.net. All Rights Reserved.◇ DB-BBS-system V1.25 Rapah. |