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 投稿番号:103731 投稿日:2015年06月04日 06時07分13秒  パスワード
 お名前:空の青海のあを
玉子の間違った調理の仕方11

コメントの種類 :生活  パスワード

http://www.msn.com/en-us/foodanddrink/cookingschool/11-ways-you%e2%80%99re-cooking-eggs-all-wrong/ss-BBjPNI1?ocid=UP97DHP

茹で玉子って世界的に「熱いうちに剥け」だったの?

日本だけかと思ってた。

[1]空の青海のあをさんからのコメント(2015年06月04日 06時10分24秒 ) パスワード

Cracking Eggs on the Side of a Bowl

玉子はボウルの縁では割るな、だって。
平たい所で割れ、って。

殻が混じっちゃうからね。
1番良いのは小さいボウルに割ってから大きいボウルに移せ、って。

    そんなんプロの世界の話でしょ。
    主婦はそこまではやらないな。



Crack eggs on a flat surface, not the side of a bowl, to prevent eggshells from landing in your food. Also, crack eggs into a small bowl before adding them to whatever you’re making, so you can scoop out any rogue pieces of shell.
[2]空の青海のあをさんからのコメント(2015年06月04日 06時35分11秒 ) パスワード

Dropping Eggs in Boiling Water

玉子は熱湯の中に入れるな、って。
火傷するし殻が割れるし。

冷たい水から茹でろ、って。

茹で過ぎると 硫黄の臭いがするって。
へ〜
知らなかった。気付かなかった。
玉子だから硫黄臭がしてフツーだと思ってた。

茹であがったら冷たい水に入れろって。これはやってたけど。


Don’t add eggs to a pot of boiling water; you’ll end up burning your fingers, cracking the egg, or both. Start the eggs in cold water, and bring to a boil. Turn off the heat and let the eggs sit for 10 minutes (about 5 minutes for a runny yolk) in the hot water. Overcooking eggs will result in a sulfurous smell. Then plunge into an ice bath with cold water running over the top to completely stop the cooking process.
[3]空の青海のあをさんからのコメント(2015年08月13日 08時34分11秒 ) パスワード

http://www.msn.com/en-us/foodanddrink/cookingschool/save-dollar500-a-year-with-these-15-food-storage-hacks/ss-AAdtooE?ocid=UP97DHP

野菜の扱い方
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